Премазни челична жица конопац

Премазни челична жица конопац
Mahsulot detali

У оквиру тих светских произвођача познати пластифицираног челика уже, ЦХУАНГYИ је најпоузданији. Добродошли на велико јефтино пресвучене челична жица кабл из наше фабрике.

Стандард : ГБ, ЈИС, АСТМ, АИСИ
Материјал : 201, 202, 301, 302, 304, 316 итд.
Пречник : 0.18-60 мм
Пречник : 0.28-60 мм
Стандард : АИСИ, АСТМ, ДИН, ЕН, ГБ, ЈИС
Опис : Поцинковани челични уже
Поцинковани челични уже структуре користећи висококвалитетне карбонски жице, хот-дип или електро-поцинковани везе систем за обраду.

нерђајући челик уже апликације
Жица од нерђајућег челика са високим температурама, анти-замор перформансе, супериорне провалу сила, дуг живот, издржљиви, и многе друге карактеристике, у широкој употреби у угаљ петролеум, Металургија, хемикалије, бродови, мостови, електричне енергије, гумене, војске, туризма, воду, запали индустрије, производ можете ИСО, БС, ДИН, ЈИС, АБС, ЛР и другим међународним и страним напредном нивоу стандардних
Уже површинског премаза може бити премазни најлон, пвц, пвц, полиуретанске, итд, у боји прилагодљиве. У понуди имамо ПВЦ и најлон лакови за цинкован или ИНОX челичних уже. Стандардне боје и лакови су, јасно црно -бело. Остале боје су доступне на захтјев.
То је потребно да на премаза је одузела од жице конопца где су спојеви су примењени да би се постигла на номинална лом жица конопац.

Fikr-mulohaza