ИНОX челик кругу бара

ИНОX челик кругу бара
Mahsulot detali

У оквиру тих свету познати иноxа округла бару произвођача, ЦХУАНГYИ је најпоузданији. Добродошли на велико јефтин иноxа родом из наше фабрике.

316 ИНОX челичних округли штап има на површини су ти прљаве (млин), је била трака, испуњава америчко друштво за тестирање и материјале Интернатионал АСТМ А276 спецификације и има стандардни толеранције. Од 316 иноxа разреда пружа бољу отпорност на корозију него Нумерицал 304 нерђајући челик, посебно у морским срединама, због већег садржаја никла и додатком молибдена. Један од аустенитног нердјајућег челика, 316 је обично нонмагнетиц и могу бити хладни радио за повећање њене чврстоће и снаге уз задржавање већину својих формабилитy. Материјал је био трака, метод за грејање и хлађење метала да бисте изменили његова својства, као што су повећање својих формабилитy и жилавост или смањује своју снагу, након што је био у облику.

Нерђајући челик је легура "Гвоздени" са отпорност на мрље и зарралог у многим срединама где челика обично понизило би. Хемијски састав сваког разреда креира зрнасте структуре, која спада у једну од пет предмета: аустенитног обострано, феритицка, мартенситицка, и ПолицyАгент падавина. Аустенитног класа садржи највише формабле, wелдабле и отпорне на корозију оцене од нерђајућег челика, али не могу да буду топлински обрадјен. Обострано разреду нуди висока отпорност на удубљења и хлорида стрес корозије пуца. Обострано оцене су топлоте може лечити и отприлике дупло јачи аустенитног оцене. Феритицка класа садржи умерено формабле и отпорне на корозију оцене у односу на друге класе од нерђајућег челика, али не могу да буду топлински обрадјен. Мартенситицка класа укључује неке од Иноxа најтеже и најјаче оцене које такође нуде отпорност на корозију благи, високом тврдоћом и добро формабилитy. Мартенситицка оцене може бити топлински обрадјен. Падавине -ПолицyАгент (ПХ) разреда могу бити топлински обрадјен након израду да би се постигли неки од највишом оцјеном чврстоћу од нерђајућег челика.

Затезна чврстоћа, користи за означавање материјала, укупне снаге, је врхунац стрес може да издржи да би пукла. Отпорност на корозију описује материјала, могуцност да спрецимо пропадање узроковано атмосферу, влаге или други медиј. Отпорност на хабање указује на могућност спречавања површински штете узроковане контакт са другим површинама. Чврстину описује материјала, способност да апсорбују енергију пре ломљења, док чврстоћу (најчешће се Мери као увлачење чврстоћу) описује његова отпорност на трајну деформацију површински. Формабилитy указује на то како се лако материјал може бити трајно у облику. Мацхинабилитy описује како лако могу бити рез, у облику, завршио, или у супротном Експлозивни део мора уклопи, док Заварљивост описује могућност да се завари. Магнетизам описује колико материјал је откривеног или привлачи као магнет.

Fikr-mulohaza