Ужад од нерђајућег челика који се користи за бушење треба пресвуци

Нафтне индустрије технологија напредује, ефикасна операција за бушење и производњу постепено повећао, многе нафтних извора да сви одражавају језгра уже од нерђајућег челика у употреби животни век је краће него у прошлости, није била у стању да испуни услове за данас.

У међувремену, конопља језгра је дошло и о употреби уже од нерђајућег челика, прохром уже је поглавица користите структурних оштећења и носити сломљена жице. Побољшане утицај оптерећења, брзина повећава Па, савијање радијуса да бисте сузили околности, нерђајући челик уже језгро је велики проблем. У овом тренутку, ужад од нерђајућег челика са челична језгра кренуле у области на буљење, постепено замењен мама цоред нерђајући челик уже, у прошлости користили.

У случају структурних, ужад од нерђајућег челика са челична језгра влакна металне густина језгра повећање у односу на 17%, разбијање снага расла под снагу, да испуне сигурносним протоколима. Због ужади жица од нерђајућег челика са челична језгра отпорност на виши, у бушење и производњу у пољу користи радијални притисак није лако у рану се јавља током равнањем, деформација. Због елонгатион од малих, Ваздуини ужад челична језгра силом због елонгатион и узрок мање трења између конопац, њихов просечни животни век је око 1.2 ~ 1.3 пута влакана језгру од нерђајућег челика жица конопац.