Разматрања за ИНОX прирубница

1 , да би се спречило око корозије због ПРИРУБНИЦЕ корице грејање, за варење струја није превелика, мање око 20% од карбонски електроде, лук не би требало да предуго траје, брзо хлађење, да бисте сузили куглица је прикладно.

2 , електроде треба да остане сув лимету Титаниа врста треба да буде сув 150 ℃ 1 час, тип ниске хидроген би требало 200-250 ℃ сува 1 час (не поновљене сушења, иначе кожа склона ломљење спаллинг), уље и друге земље спречава електроде вири, па како не би ефекта резултира садржаја од Велд повећање угљен и заварити квалитета.

3 , ИНОX прирубница за заваривање, поновљене грејање подстакла царбидес, отпорност на корозију смањена и механичка својства.

4 , ПРИРУБНИЦЕ нерђајући челик хром, након што је заваривање и ојачавање од амерички стандардни ПРИРУБНИЦЕ великих, лака за ломљење. Ако користите исту врсту хрома ИНОX електроде ("Г202", "Г207") за заваривање, мора да је више од 300 ℃ Прехеат и пост заварити споро хлађење од око 700 ц. Ако Вар Термичка обрада после заваривања није могуће, треба да користите ИНОX прирубница за варење род (А107, А207).

5 , ИНОX прирубница, како би се побољша отпорност на корозију и Заварљивост са повећањем количине стабилности елемената Ти, Нб, Мо, добру Заварљивост од ЦР ИНОX прирубница. Користите исту врсту хрома нерђајући челик флангед електроде (Г302, Г307), требало би да виље од 200 ℃ Прехеат и пост Велд 800 ℃ нарави. Ако је Велд Термичка обрада није могућа, треба да користите ИНОX прирубница за варење род (А107, А207).