Нерђајући челик уже индустрије проблем

1 . у индустрији жица од нерђајућег челика у индустријски ланац везу, или на нивоу предузећа опреме, обрада разреду, и даље на крају низак, низак ниво позиције. Посебно на ИНОX уже производе, већина компанија као једноставан грубо, неуједначен квалитет, тешко обрасца бренд и ниским додатну вредност, био у доминантну позицију у тржишној конкуренцији, мање вероватно ће имати тржишта, кажу.

2 . ИНОX уже предузећа је једноставна имитација, немилосрдну конкуренцију, недостатак сарадње од стране критике. Направили разуман подели рада и истицање структура у индустрији, озбиљно је хомогености.

3 . ИНОX ужад висока Индустријско загађење контролних правила и потрошњу енергије. У складу са постојећим капацитетима за прераду и трошкови прераде, да овај град од о више од 400 000 тона оригинални Ландфилла старости од муља готово, потребно више од две године, ултра-милијарду трошкова. Може се рећи да окружење за раст приступ развоју дошло до краја.

4 . већина уже од нерђајућег челика за управљање ниво не може да задовољи потребе развој предузећа, опсежне управљања у великој мери ограничено иноxа уже предузећа за даљи раст, посебно у тренутном ери, ефикасности управљања ради управљања повећало проблеме.