Нерђајући челик уже клип инсталације бити упознат са садржајем

1 . Цхуцк да би се уклопио дебљину од нерђајућег челика жица уже, нето од унутра је у облику прстена већа од Иноxа уже пречника 1 ~ 3мм, нето маржа теско је да ухватите конопац.

2 . када се користи да затегнем у-вијци, ИНОX уже се компримује до око 1/3. Крајњи да пребацим конопац у Сили ће унаказити, канап, уже учитавање секунде након што је пооштрила како би се гарантовала поуздан. Провери иноxа уже након конопац у утовар слајда, Цхуцк, Цхуцк ради додатне сигурности. Сигурност инсталације из последње картице картице око 500мм, глава везивања безбедно из кривине, а онда и са главном конопац Стега, као што је стега клизна безбедности савио ће исправити, тако да можете пронаћи и правовремене појацање.

3 . Цхуцк распоређује за прохром уже пречника између око 6-7 пута, линија карте у једном ЦИС аранжману, требало да буду део у облику петљи у конопац крај, страна један таблице на главном конопац.

4 . број и распоред метод: број картице не мање од 3-5, Цхуцк треба да буде мањи од размака од нерђајућег челика пребацим конопац 6 пута, последњи пут клипа из уже крај удаљеност ≥ 140мм у зависности од количине према пречник челична жица конопац клип, 10 ММ, 3, 10-20 мм, 4, 21-26 мм, 5, 25-36 мм, 6, 36-40 мм, 7.

5 . нерђајући челик уже клип учитавање лабаво прву потврду треба урадити након инсталације. Под нормалним околностима, потребно је да додатно пооштрити орахе.