Предности користећи мазива уже од нерђајућег челика високог квалитета

1 . висок квалитет уље за подмазивање са добра покретљивост и добро продирање, нерђајући челик уже подмазивање састоји из да брзо продре у ниске и конопац, и за спречавање за узгајање у њиховим језгра влакна ефекат бактерија.
2 . приањање квалитет подмазујељ уљем на уже од нерђајућег челика није лако заборављени, подмазујељ ефекат унутар одређеног опсега температура неће утицати на. Поред тога, перформансе приањање вазелин гума, које су помогле иноxа уже за лифт тракције.
3 . има високи филм снагу, одолети додирују под изузетно велика оптерећења високог притиска између жица од нерђајућег челика, али и отпорност на распадање, пропадање.
4 . висок квалитет лубе уље силом виши кохезиван, да бисте избегли уље капље, не центрифугалне замах изгубио током вежбе, избегавајући масти отпада и загађења са другим уређајима.
5 . високог квалитета иноxа уже узроковано подмазујељ уљем не садржи корозија, рра компоненте, спречавање корозије, спречавање корозије је боље.
6 . способности да се поправи, а онда је нерђајући челик уже је наставио да се приклонити, задржаће уље филм на површинском истискивање проширења. Ово захтева обзиран и високо углаиана филм да заштити конопац од пуцања.