Цхуангyи Метал производи Цо., Лтд налази се у највећи познати нерђајући челик басеДаинан град, Ксингхуа, Таизхоу град, Јиангсу провинције, Кина. То је приватна компанија која се простире на површини од 12 000 квадратних метара и у власништву регистровани капитал од 28 милиона јуана. Постоје 142 запослених, укључујући и 6 техничара. Оурпродуцт производне траке погодности, које се користи у производњи иноxа и титанијумски производи укључују: ливени, топло и хладно роллинг, фалсификовање, жица за цртање, јави wистинг, печаћење, копала тестере, итд.
Наши главни производи укључују: ИНОX уже, поцинковани уже, пластифицирана уже и лифтова; нерђајући челик жица Опружне жице, водоник пуштање зицу и друге серије жица од нерђајућег челика; бара угао од нерђајућег челика, иноxа округла бару, квадратних траку од нерђајућег челика, прохром равна трака и других профила од нерђајућег челика; титанијумски материјала и производа.
Након година развоја, то је наступила стратешки скале са интегрисање уједињење науке и технологије, производње и трговине, уједињење сирове матедал и производа, уједињење уметнички паковање, површинске и производње која је поставио чврсту основу за развој компаније.
Наша компанија је уз блиску сарадњу са многим предузећима куће и у иностранству. Продаја производа у многим страним земљама и нашем тржишту је стабилна. Са годишња производња ИНОX производа до 2 000 тона и титанијумски производи више од 150 тона, наша компанија је испред нас у домаћем тржишту. Наши производи су одличан квалитет и у добру цијену који користе у петролеум, хемијска, текстилна, авијације, риболов, архитектуре и прецизност инструмената, итд. Управа је испод стандардне ИС09001:2000 и ЦЕ. Састанак цустомерсанд #39; Треба да је наш први циљ и третирамо наш квалитет производа, једнако важан као и наш живот. Морамо дати све од себе служити наших купаца с искреност.

СА СВЕ ВИШЕ САВРШЕН СИСТЕМ. МИ АДАПТИРАМО ЗА ПРОМЕНУ ТРЖИШТА. СА (КОНСТАНТНО ИНОВИРАНЕ НОВИХ ПРОИЗВОДА. ИДЕМО ИЗА СЕБЕ ЛИМИТ. Уз помоћ КОНСТАНТНО ПОБОЉШАЊЕ у КВАЛИТЕТУ андамп; ЗНАК НАШЕГ ОСОБЉА. СМО ЈЕСТЕ КРЕИРАЊЕ КВАЛИТЕТА LIFE.AS ЗРЕЛО И ВАС.ТАКО) ЕНТЕРПРИСЕ ДАНАШЊИЦЕ. МИ СМО ПОТПУНО је УБЕДИО ДА ИМАМО ДУЖНОСТ и СПОСОБНОСТ ДА КРЕИРАЈ Еандqуот; ЦХУАНЦYИандqуот; НОВИ ЕРАИ